Eat
Our elements are fire, earth and the four seasons.
With these fine ingredients we create pleasure.
With these fine ingredients we create pleasure.
Helgen 11-12 April går vi all in på kött och rödvin.
Helgen innan påsk har vi fyllt köttskåpet med massa gosaker av de bästa köttbitar vi fått tag på. Naturligtvis har vi satt ordentlig fart på brasan i bästa kläpphagen stil.
Våra vinexperter som verkligen har filat på sina kunskaper under vintermånaderna, väljer ut något riktigt gott rött som ni kan njuta av.
I köket har kockarna kokat smaskiga såser och tillbehör de själva gärna sätter tänderna i.
Köttmeny 795:-
Vill man ej ha hela köttmenyn går det bra att köpa rätter separat
Fredag öppet från 1600, Lördag fr 1200
Självklart har vi ”GT-timmen” kl 16-17
Mellan 12:00-15:00 på lördag har vi en dagens deal för er som vill ha något enklare och förmånligt prissatt
Vill ni kombinera underbart boende med en oförglömlig middag så kan ni boka Kläpphagen paketet.
Hjärtligt välkomna