Sommarprogram och gardenparty

Sommarprogram och gardenparty

Information

BBQ BEER & MUSIC
Vi har rört ihop en skön kombination av BBQ, öl, goda drinkar och skön musik. På måndagar och Torsdagar under högsommaren gästas Kläpphagen av en rad med fantastiska musiker. Vi spelar såklart god musik och levererar underbar BBQ varje dag under säsongen.

15 juni kommer självaste BBQ-älskaren Björn Axling att vara på Kläpphagen och servera sina läckerbitar.
Vi har även äran att ha våra kära Anders och Terje på plats i trädgården, med deras skönt svängiga toner i kombination till BBQ är det ett givet datum att boka in Kläpphagen i kalendern.
Vi börjar serveringen kl 12.

6 July kommer kanske Strömstads bästa DJ Gabriel Arcari. Vi öppnar serveringen kl 12 och Gabriel levererar sköna toner hela dagen.

8 July gästar vår älskade Kosterbo och trubadur Rickard Arnberg oss i trädgården. Han spelar och underhåller oss hela dagen med underbar musik. Vi öppnar i god ordning klockan 12

15 July och 18 July är det dags för Marius Sommerfeldt att gästa Kläpphagen, Marius är en fantastisk DJ från Oslos exklusiva klubbscene. Han är även en del i i DJ duon De fantastiske TO. Vi garanterar tok sköna vibes och härliga toner hela dagen

22 july kommer ingen mindre än Anders Wallén att gästa oss på Kläpphagen. Anders den omåttligt populäre trubaduren från Göteborg, som bjuder på strålande framträdanden med låtar från då till nu och som en musikalisk cirkusdirektör får han publiken att sjunga med och dansa genom årtiondena!

25 July smäller det på Kläpphagen! Då kommer allas egna Koster Johan eller som sitt alter ego DJ BÖS. Håll i hatten, festen börjar klockan 1200

1 Augusti kommer Tommy Liljegren känd från grammis vinnande bandet Stonecake. Tommy lirar tidslös musik från både när och fjärran. Ett måste i sommar helt enkelt.

5 Augusti gästar vår älskade Kosterbo och trubadur Rickard Arnberg oss igen i trädgården. Han spelar och underhåller oss hela dagen med underbar musik. Vi öppnar i god ordning klockan 12.

Ingår i paketet

Vill ni kombinera Garden Party med en härlig övernattning och en säsongsinspirerad 3-rätters middag & frukost kan ni boka vårt Kläpphagen-paket.