Bokningsregler

Trivselregler

  • Incheckning sker tidigast 15.00 Utcheckning senast 11.00
  • Rökning är förbjuden över hela vårt område.
  • Husdjur är endast tillåtet i vår hundsvit. Gästen ansvarig för att koppel används då det inte är tillåtet att ha lösa hundar i Kosterhavets Nationalpark.
  • Kläpphagen ger ingen garanti för att våra boenden är allergifria.
  • Efter kl: 23.00 skall det vara lugn och tyst på Kläpphagens område.
  • Vid förstörelse och eventuella skador kontakta oss omgående. Vi debiterar skador enligt prislista.
  • Vid brutna ordningsregler står gästen ansvarig för eventuella utgifter som påföres Kläpphagen. Kläpphagen förbehåller sig rätten att avvisa gästen omedelbart.

Bokningsregler

Incheckning sker tidigast 15.00 Utcheckning senast 11.00.
Bokningsreglerna gäller för alla typer av bokningar, sviter, gårdshus och glampingtält på Kläpphagen. Reglerna gäller oavsett hur bokningen har gått till väga, direkt i webben, över telefon eller mail.
Kontrollera alltid din bokningsbekräftelse. Eventuella fel eller ändringar skall göras och meddelas omedelbart. Bokningsvillkoren gäller från det att bokningen är bekräftad.

Alla övernattningar skall vara fullt betalda innan ankomst för att gästen skall få tillgång till sitt boende. Vid utebliven ankomst har Kläpphagen rätt att kräva full betalning för bokningen. Kläpphagen förbehåller sig rätten att kunna byta/ändra svit eller glampingtält vid behov. Detta gäller även om man som gäst har lämnat önskemål och ursprungligen fått information om att det skall bemötas.

Har du påbörjat din vistelse och av någon anledning själv tvingas avbryta denna, återbetalas inga pengar. Kläpphagen äger rätten att hyra ut boendet på nytt till ny gäst.

För att boka ett boende eller bo på Kläpphagen måste man vara minst 18 år, eller i sällskap med någon som är över 18 år.

Betalning

100% av summan betalas direkt vid bokningstillfället om inget annat betalningssätt angetts.

Avbokning och full återbetalning är möjlig upp till 14 dagar innan ankomst. Avbokning 14 dagar eller närmre inpå ankomst dagen är man 100% bunden till det totala beloppet.

Vid ändring av bokningsdatum så är det det ursprungliga bokningsdatumet som man utgår ifrån gällande regler om förbindelse av betalning. Priset justeras enbart om det är ett dyrare datum.

Utebliven betalning räknas som en avbokning och eventuellt inbetalat belopp återbetalas ej.

Betalning sker med kort via länk, swish eller banköverföring. Vill man betala på annat sätt ber vi er kontakta oss på telefon eller mail. Vi fakturerar endast företagskunder.

• Av- och ombokningsvillkor med avbeställningsskydd (495 SEK/rum)
Kostnadsfri (exkl. summa för avbeställningsskydd) av- och ombokning erbjuds fram till 72h innan ankomst.
Vid av- och ombokning senare än 72h, debiteras 100% av vistelsens totala belopp.

Integritetspolicy

När du bokar din vistelse hos oss behöver du uppge vissa personuppgifter. I samband med din beställning godkänner du att vi lagrar och använder dina uppgifter i vår verksamhet för att fullfölja avtalet gentemot dig. Dessa uppgifter kommer aldrig säljas eller delas med annan part, utan är enbart till för våra kontakter med dig.
Du har enligt Dataskyddsförordningen GDPR rätt att få ta del av den information som vi har registrerat om dig. Om den är felaktig, ofullständig eller irrelevant kan du begära att informationen ska rättas. Du har också alltid rätt att bli glömd, dvs att tas bort helt från registret, så snart din vistelse är avslutad, och övriga kontakter är avslutade. Kontakta oss i så fall via e-post.

GDPR

Vi säljer eller delar aldrig din e-postadress och övriga uppgifter till någon annan part.

Vi kommer att använda dina uppgifter för att:

  • Hålla kontakt med dig, bekräfta din bokning, informera om nyheter och allt som hör till din vistelse.
  • Skicka nyhetsbrev om du abonnerar på dessa.

Allmänna villkor...

För konferenser, gruppbokningar och övriga arrangemang
Läs här