Restaurangen

I restaurangen är det eld i alla former som är i fokus, den brinner i våra grillar, i vedugnen och framförallt i våra hjärtan. Elden ger en känsla av trygghet och spänning på en och samma gång. Vårt öppna kök ger våra gäster en tydlig bild av vad som utspelar sig i vårt kök.

Mer än något vill vi att ni skall äta gott, dricka gott, må gott och känna er väl omhändertagna.
Sen så jobbar vi ekologiskt, spårbart i så stor mån som möjligt och har valt att följa naturen istället för att försöka tämja den. Säsongerna får såklart bestämma vad som ramlar in genom köksdörren.
Därav ändrar vi meny beroende på årstid, och ibland varierar den till och med från dag till dag.

Den nordiska kokkonsten ligger som grund i vår matlagning men vi har även anammat metoder från många hörn på vår jord.

Varje morgon tänder vi elden i köket och startar dagen med målet att ge varje gäst en “wow” upplevelse.

Boka gärna bord på knappen nedanför. När uteserveringen är öppen har vi även ett antal drop-in platser varje dag.