Restaurangen

I restaurangen är det eld i alla former som är i fokus, den brinner i våra grillar, i vedugnen och framförallt i våra hjärtan. Elden ger en känsla av trygghet och spänning på en och samma gång. Vårt öppna kök ger våra gäster en tydlig bild av vad som utspelar sig i vårt kök.

Mer än något vill vi att ni skall äta gott, dricka gott, må gott och känna er väl omhändertagna.
Sen så jobbar vi ekologiskt, spårbart i så stor mån som möjligt och har valt att följa naturen istället för att försöka tämja den. Säsongerna får såklart bestämma vad som ramlar in genom köksdörren.
Därav ändrar vi meny beroende på årstid, och ibland varierar den till och med från dag till dag.

Det nordiska kokkonsten ligger som grund i vår matlagning men vi har även anammat metoder från många hörn på vår jord.

Varje morgon tänder vi elden i köket och startar dagen med målet att ge varje gäst en “wow” upplevelse.

Kläpphagen Koster har Öppet April-December

Höstens öppettider

Fredag 16-sent

Lördag 12-sent

Boka gärna bord via länken nedanför. Vi har även ett antal drop-in platser varje dag.

Jul på Kläpphagen 2023

Fr 18 november t o m 9 december
Festen dukas upp 1730 både fredag och lördag

På Kläpphagen tänds eldar och grillar, och det dukas upp på bästa möjliga vis. Här blir det en fest utan like.
Vi tillägnar vår julmeny till vår kära svenska julegris, vi kryddar den med det godaste och lyxigaste vi vet. Vi drar i de bästa trådarna i vårt närområde som har de absolut godaste och mest unika råvaror vi kan tänka oss. Grisen får sällskap av underbara kräftor från Niklas, hummer från lokala fiskare samt kryddor och delikatesser från världens alla hörn. Allt slängs på i en störtskön symfoni av smaker.
Vi öser på i överdåd, drar fram de godast drycker vi känner, brännvinet flödar, rödvin, öl och snaps. Hej tomtegubbar slå i glasen.
Jul på kläpphagen innebär att man mår som en kung, äter som en häst och dricker det bästa man kan hitta i en sprakande julmiljö med eld och grill i det bästa sällskap.

Menyn består av fem salta, feta och dryckesglada serveringar och avslutas med en ljuvlig jul-dessert ackompanjerad med mängder med götta.

Vår meny serveras fredagar och lördagar från 18 november till och med den 9 december, på fredagar kostar menyn 795:- och på lördagar kostar menyn 1195:- (då ingår extra krut och båt hem till strömstad)

Vi välkomnar även större sällskap och företag (upp till 45 personer) att boka vår julmeny helt privat på vardagar.